Reptéri verekedés miatt tartóztatták le az egykori NFL-játékost - videó

Denver Broncos v San Francisco 49ers GettyImageRank3 NFL Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
SANTA CLARA, CA - DECEMBER 09: Brendan Langley #27 of the Denver Broncos warms up prior to their game against the San Francisco 49ers at Levi's Stadium on December 9, 2018 in Santa Clara, California. Robert Reiners/Getty Images/AFP (Photo by Robert Reiners / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Letartóztatták az egykori NFL-játékost, Brendan Langley-t, miután összeverekedett az egyik amerikai légitársaság alkalmazottjával a Newark Liberty nemzetközi repülőtéren.

Szemtanúk szerint a két férfi annyira összeveszett valamin, hogy végül ököllel ment egymásnak. Az incidensről készült felvételen látható, amint a United Airlines alkalmazottja elkezdte lökdösni az utast, aki ezt egy pofonnal viszonozta. Ezt követően elszabadultak az indulatok a korábbi NFL-játékosban és kiütötte a reptéri munkást, aki kábultan esett össze.

A légitársaság szóvivője az eset után elmondta, hogy az alkalmazottat elbocsátották. A 27 éves sportoló azt állította, nem ő kezdte a verekedést, ennek ellenére a rendőrség őt tartóztatta le és emelt ellene vádat könnyű testi sértés miatt.

Brendan Langley-t a 2017-es draft harmadik fordulójában a Denver Broncos választotta ki cornerbackként, jelenleg pedig a Kanadai Futball Ligában (CFL) szereplő Calgary Stampeders csapatában játszik.