Gary Lineker életveszélyes állapotokról ír

Horizontal
The delay to the start of the match is written on the display prior to the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, on May 28, 2022. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az 1986-os világbajnokság gólkirálya, az angol Gary Lineker megdöbbentő bejegyzésekkel jelentkezett Párizsból a Twitteren. A tévés szakkommentátor alig tudott bejutni a stadionba, s azt írja, hogy a kinti állapotok életveszélyesek.

Először nézzenek meg egy videót, amin jól látszik, hogy a szurkolók hogyan másznak be a kerítésen a BL-döntő színhelyére.

Ami Linekert illeti, ő a Twitteren arról írt, hogy életveszélyes körülmények alakultak ki a kezdés előtt nem sokkal a stadion körül. A Mirror című lap megírta, hogy Lineker a tömegben ragadt és nagyon sokáig nem tudott bejutni a stadionba. "Ez, ami itt van botrányos és nagyon veszélyes" - írta bejegyzésében Lineker.

Közben többen megerősítették az eddigi kósza híreket, amelyek szerint a stadion több kapuja zárva volt a kezdés előtt. A stadionhoz vezető utak bedugultak, a Liverpool autóbusza is nagyon sokáig a dugóban ragadt.