Légiósok: Szalai Attila a PSG célkeresztjébe is bekerült – sajtóhír

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.06.25. 10:31
null
Szalai Attila a Fenerbahce érdekében szívesen váltana (Fotó: Getty Images)
A több nyelven publikáló 90min.com török oldala a Fanatik információira hivatkozva jelenti, hogy Szalai Attilát is megszerezné a francia bajnoki címvédő Paris Saint-Germain. A párizsiak abban az esetben szerződtetnék a 24 éves válogatott hátvédet, ha megválnak Presnel Kimpembétől.

A PSG célkeresztjébe került Szalai Attila. Korábban beszámoltunk róla, hogy a Fenerbahce hátvédje azt mondta a vezetőségnek, hogy ha az isztambuliak érdeke megkívánja, akkor hajlandó lenne távozni a klubtól. A Fener azt tervezi, hogy egy belső védőjétől megválna a nyári átigazolási időszakban, ha Szalaira esik a választás, akkor akár 15 millió euróért is értékesíthetik.

A PSG jelenleg is tárgyal az első számú kiemeltjével, Milan Skriniarral, aki jelenleg az olasz Inter játékosa. A francia fővárosban Presnel Kimpembe helyzete sem biztos, állítólag több Premier League-ben szereplő klub érdeklődik is iránta. Ha távozik, akkor új belső védőt kell igazolnia a PSG-nek, a francia pótlására pedig Szalait szemelte ki Luis Campos.

Campos idén csatlakozott a párizsiak szakmai stábjához, korábban a Galatasaraynál dolgozott, így ellenfélként már ismeri a 24 éves hátvédet. A leendő sportigazgató előnyben részesíti, hogy Kimpembéhez hasonlóan Szalai is ballábas, reményteljes jövő áll előtte, és hogy a válogatottban is jól teljesített, nehéz ellenfelek ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik