Vágólapra másolva!
Hivatalossá vált, hogy a következő idényben Török László lesz az NB I-ben szereplő Kisvárda vezetőedzője.

Török László, aki játékosként a Tiszakécskével és a Honvéddal is szerepelt az élvonalban, rutinos edzőnek számít, hiszen már 20 éve van a pályán. Edzői pályafutása legnagyobb részét Kecskeméten töltötte, ahol 12 évet dolgozott, ez idő alatt az NB I-ben is megfordult a Bács-Kiskun megyei csapattal. Az elmúlt másfél évben viszont már Kisvárdán dolgozott, ahol az U19-es csapatot irányította.

Török Lászlóra vár, hogy újabb sikereket érjen el a Kisvárda Forrás: Kisvárda FC

Révész Attila sportigazgató Török kinevezését több szempontból is értékelte. Egyrészt neki megvan a megfelelő végzettsége, ami a csapatot korábban irányító Erős Gábornak nem volt meg, másrészt jól ismeri a kisvárdai utánpótlást, ahonnan a nyár folyamán többen is felkerültek az első csapathoz.

"A munka jellege, a filozófia – amit már Török László is jól ismer – nem változik, az állandóságot a segítők, vagyis Erős Gábor és Gerliczki Máté jelenléte garantálja. A feladatokat leosztottuk, a stábban mindenkinek megvan a maga területe, a munkát pedig Török László fogja össze. Ezzel a lépéssel végképp elmondhatjuk, hogy a felnőtt szakmai stábunk minden tagja az akadémiánkról került ki, ami egyedülálló az országban" - szögezte le Révész Attila.