Légiósok: a görög élvonal újoncához igazolt a válogatott védő

Vágólapra másolva!
2022.07.03. 22:31
null
Megérkezett új csapatához (Fotó: facebook.com/LevadiakosFC.official)
Hivatalos honlapján jelentette be a görög élvonalba három másodosztályú idény után visszajutó Levadiakosz, hogy két évre szóló szerződést kötött a legutóbb a ciprusi APOEL-nél szereplő hétszeres magyar válogatott védővel, Vinícius Paulóval.

 

Bő egy hónapja számoltunk be róla, hogy a ciprusi élvonalban szerepelő APOEL nem hosszabbította meg a csapat magyar válogatott védőjének, Vinícius Paulónak az idény végén lejáró szerződését, vasárnapra meglett az új csapata a válogatottban legutóbb 2018 novemberében szereplő Viníciusnak: a görög élvonal újonca, a Levadiakosz kötött vele szerződést.

A görög klub honlapján megjelent közleményben felsorolják a brazil születésű 32 éves védő pályafutásának állomásait, kiemelve, hogy a Székesfehérváron töltött közel kilenc éve alatt kétszer nyert bajnoki címet és egyszer Magyar Kupát, valamint hogy több mint 40 mérkőzésen lépett pályára BL- és El-selejtezőkben, illetve az El csoportkörében a Fehérvár színeiben.

A Levadiakosz közleménye azzal zárul, hogy Vinícius vasárnap aláírta két évre szóló szerződését a klubbal, amelynek korábban több magyar játékosa is volt, többek között Laczkó Zsolt és Pintér Ádám személyében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik