A belga futball csodagyerekét akarja megvenni a Milan

VOETBAL FOOT FOOTBALL CLUB DE BRUGES Horizontal
Club's Charles De Ketelaere reacts during a game between Belgian soccer team Club Brugge and English club Manchester City, Tuesday 19 October 2021, in Brugge, Belgium, the third (out of six) in the Group A of the UEFA Champions League group stage. BELGA PHOTO BRUNO FAHY (Photo by BRUNO FAHY / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
Az AC Milan labdarúgócsapata szeretné leigazolni a Club Brugge-től a belga labdarúgás egyik legnagyobb tehetségét, Charles De Ketelaere-t.

Az olasz bajnok vezetőedzőjének, Stefano Piolinak a 21 éves futballista az első számú célpontja a támadószekció megerősítésére. A milánói óriás a hírek szerint első körben 20 millió eurót ajánlott a játékosért.

Ennél minden bizonnyal magasabb összeget kér majd a több poszton is bevethető tehetségért a Brugge, ráadásul a Premier League-ből is érdeklődnek csapatok De Ketelaere iránt, akit 2024-ig köt szerződés jelenlegi klubjához.

A nyolcszoros belga válogatott labdarúgó a belga bajnokságban eddig 78 meccsen 18 gólt lőtt, a Brugge játékosaként háromszor lett bajnok és egyszer a Belga Szuperkupát is megnyerte.

Forrás