Videó: Conte és Tuchel kis híján összeverekedett a Chelsea–Spurs után

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2022.08.14. 19:42
A 2–2-es döntetlent hozó Chelsea–Tottenham PL-derbi során, illetve meccset követően a két csapat menedzsere, Antonio Conte és Thomas Tuchel kis híján összeverekedett egymással – a játékvezető mindkét trénert kiállította.

A találkozó 68. percében egyenlített a Tottenham. Ekkor a menedzserek összebalhéztak az oldalvonalnál, Thomas Tuchel szerint ugyanis a Spurs szabálytalanul szerzett labdát a gól előtt. Antonio Contét ez nem nagyon izgatta, egyszerűen Tuchel arca előtt ünnepelte meg a találatot. Thomas Tuchel szerint ugyanis a Spurs szabálytalanul szerzett labdát a gól előtt. Antonio Contét ez nem nagyon izgatta, egyszerűen Tuchel arca előtt ünnepelte meg a találatot.

A lefújást követően, a kézfogás során ismét összetűzésbe került a két szakvezető, szét kellett őket választani, a játékvezető pedig mindkettőjüknek felmutatta a piros lapot.

VIDEÓ A MÉRKŐZÉS UTÁNI ESETRŐL


 

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!

ANGOL PREMIER LEAGUE
2. FORDULÓ

CHELSEA–TOTTENHAM 2–2 (1–0)
London,
Stamford Bridge. Vezette: A. Taylor
Chelsea: É. Mendy – R. James, T. Silva, Koulibaly – Loftus-Cheek, Kanté (Gallagher, 85.), Jorginho (Azpilicueta, 73.), Cucurella – Mount, Havertz (Broja, 89.) – Sterling (Pulisic, 85.). Menedzser: Thomas Tuchel
Tottenham: Lloris – Romero, Dier, B. Davies – Emerson (Lucas Moura, 82.), Bentancur (Bissouma, 80.), Höjbjerg, Sessegnon (Richarlison, 57.) – Kulusevski, Szon Hung Min (Perisic, 80.) – Kane. Menedzser: Antonio Conte
Gólszerző: Koulibaly (19.), R. James (77.), ill. Höjbjerg (68.), Kane (90+6.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik