Gyűlölik egymást: Neymart Mbappéról kérdezték, a brazil sztárfocista arcát látni kell - videó

Lionel Messi Neymar Kylian Mbappé PSG Paris Saint-Germain
Paris Saint-Germain's Argentinian striker Lionel Messi (L), Paris Saint-Germain's French striker Kylian Mbappe (C) and Paris Saint-Germain's Brazilian striker Neymar (R) react after City equalize during the UEFA Champions League Group A football match between Manchester City and Paris Saint-Germain at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on November 24, 2021. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Hiába játszik top formában a Paris Saint Germain, a vezetőség aggódhat a jövő miatt, két világklasszis támadójuk, Kylian Mbappé és Neymar továbbra is ellenséges viszonyt ápolnak egymással.

24 pontból 22-t gyűjtött a bajnokságban, valamint első két Bajnokok Ligája összecsapását is megnyerte a Paris Saint Germain, mégis van oka az aggodalomra.

Hiába játszik elképesztő formában a Neymar-Kylian Mbappé-Lionel Messi támadótrió, előbbi két klasszis viszonya kezd elmérgesedni az öltözőn belül.

Mbappé és Neymar gyűlölik egymást: Lionel Messi igyekszik megtartani az egyensúlyt a klubnál Forrás: AFP/Paul Ellis

A L'Équipe értesülései szerint a pályán mutatott látszólagos jókedv csupán álca, a háttérben keményen marja egymást a két szupersztár.

Miután Mbappé idén hosszabbított a PSG-vel, szerette volna, ha Neymar távozik a nyáron, ez azonban nem következett be. A brazil pedig arra van kiakadva, hogy a francia lassan „kiskirályként" viselkedik a klubnál - írja a Ripost.

Kettejük ellentétét erősíti a válogatott szünetben tett nyilatkozatuk is, Mbappé az Ausztria elleni győzelem után nyilatkozta azt, hogy a válogatottban sokkal szabadabbnak érzi magát, mint a PSG-ben.

Neymar pedig elviharzott az újságírók elől, miután a Ghána elleni siker után valaki azt kérdezte, hogy milyen a kapcsolata a 23 éves csatárral.

Lionel Messi igyekszik megtartani az egyensúlyt a klubnál, és egyfajta közvetítőszerepet tölt be a problémázó játékosok életében.