BL: Gulácsi megsérült a Celtic ellen, Rose edző jobbulást kívánt

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2022.10.05. 21:49
null
Gulácsi Pétert hamar le kellett cserélni (Fotó: Imago Images)
Gulácsi Pétert térdsérülés miatt hordágyon vitték le a pályáról az RB Leipzig Celtic elleni BL-csoportmeccsének 13. percében. A találkozó után kiderült, a klub legkésőbb holnap reggel várja a pontos diagnózist a csapatkapitány sérüléséről.

 

Gulácsi Péter egy passz után a földre rogyott – megsérült a jobb térde, és azonnal ápolásra szorult. Az RB Leipzig csapatkapitányát hordágyon kellett levinni a pályáról, karszalagját Willi Orbán vette át. A kapuba Janis Blaswich állt be – akinek ez volt a bemutatkozása a Bajnokok Ligájában.

A 3–1-re megnyert mérkőzést követően a lipcseiek vezetőedzője, Marco Rose beszélt Gulácsi Péterről, bár azt ő sem tudta elárulni, pontosan mi történt Gulácsival.

„Péternek gyors és mielőbbi felépülést kívánunk, a csapat és a teljes klub támogatja ebben. A saját példámból én is tudom, hogy sohasem könnyű egy sérülésből egyedül dolgozva visszatérni” – fogalmazott Rose a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

Utóbb az is kiderült, hogy a klub még szerda estére vagy legkésőbb csütörtök reggelre várja Gulácsi pontos diagnózisát.

Gulácsi jobb térde sérült meg (Fotó: Imago Images)
Gulácsi jobb térde sérült meg (Fotó: Imago Images)

A KÉNYSZERŰSÉGBŐL LECSERÉLT GULÁCSI NEVÉT SKANDÁLTÁK A LIPCSEI SZURKOLÓK


 

A mérkőzésről ide kattintva olvashat bővebben!

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
3. FORDULÓ
F-CSOPORT
RB Leipzig (német)–Celtic (skót) 3–1 (1–0)
Lipcse,
RB Aréna, 45 228 néző. Vezette: Eskas (norvég)
Lipcse: Gulácsi (Blaswich, 13.) – Simakan, Orbán, Gvardiol, Raum (Halstenberg, 81.) – Schlager, Kampl (Haidara, 71.) – Szoboszlai (Poulsen, 82.), Nkunku, Werner (Forsberg, 71.) – André Silva. Vezetőedző: Marco Rose
Celtic: Hart – Juranovic, Welsh, Jenz, G. Taylor – C. McGregor (Abildgaard, 36.), O’Riley (Haksabanovics, 75.), Hatate (J. McCarthy, 82.) – Maeda (Forrest, 75.), Furuhasi (Jakumakisz, 82.), Jota. Vezetőedző: Ange Postecoglou
Gólszerző: Nkunku (27.), André Silva (64., 77.), ill. Jota (48.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik