Beckhamnek menekülnie kellett, lázadoznak a játékosok a katari vb-n

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, csoportkör, C csoport, Lengyelország-Argentína, Lengyelország, Argentína, 2022.11.30.
DOHA, QATAR - NOVEMBER 30: Lionel Messi of Argentina and Krystian Bielik of Poland battle for the ball during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group C match between Poland and Argentina at Stadium 974 on November 30, 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Manuel Reino Berengui/DeFodi Images via Getty Images)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-vilábajnokság szerdai játéknapjának legnagyobb szenzációja a dánok búcsúja volt. Nem jártak sokkal jobban a tunéziaiak sem, akik hiába nyertek a világbajnok franciák ellen, ők is mehetnek haza. Argentía ellen nagy szerencsével jutottak tovább a lengyelek, míg a másik esti meccs mindkét szereplője kiesett.
Vágólapra másolva!

Érdekes hírről számoltunk be szerdán azzal kapcsolatban, hogy valósággal el kellett menekülnie a szállodájából David Beckhamnek.

Arról is írtunk, hogy egyre többen lázadoznak a katariak ész nélküli hűtése miatt, ami miatt már több focista is lebetegedett.

A nap fontos híre volt, hogy a vb egyik felfedezettje a Ferencvárosba igazolhat és Messi nevetséges tizenegyese mellett sem mehetünk el szó nélkül, pontosabban amellett, hogy milyen könnyű büntetőt kapott az argentin csapat, az más kérdés, hogy Messi végül ki is hagyta azt.

A szerdai két podcastünket ITT és ITT lehet visszahallgatni.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!