Megszólalt a focivébé előtt megalázott PSG-sztár a spanyolok égéséről

Spain v Kosovo - FIFA World Cup 2022 Qatar Qualifier soccer Kosovo 2022 Qatar Sergio Ramos One person Spain gestures FIFA World Cup Qatar qualifying match interviwe TV Jose Breton Pics Action Real Madrid NurPhoto Estadio Horizontal SPORT FOOTBALL FIFA WOR
Sergio Ramos csalódott, hogy nem utazhat Katarba
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-válogatott katari világbajnokságon szerepelt keretéből kimaradó Sergio Ramos egyáltalán nem kritizálta a játékosokat és a csapatot, miután az együttes gól nélküli döntetlen után tizenegyespárbajban alulmaradt Marokkóval szemben a keddi nyolcaddöntőben.
Vágólapra másolva!

"Minden korábbinál büszkébb vagyok a zászlónkra, az országunkra és a játékosainkra" - írta Instagram-oldalán a 2010-ben vb-győztes védő, aki 180 válogatottságával rekorder a hazájában.

A Paris Saint-Germainben légióskodó 36 éves futballistát Luis Enrique szövetségi kapitány nem válogatta be a vb-keretbe, ez csalódottsággal töltötte el Ramost. A védő ugyanakkor a nyolcaddöntős búcsú után harcias üzenetet írt, melyben úgy fogalmazott: "Spanyolország nem veszít, Spanyolország tanul".

"Eleshetünk, megbotolhatunk, de mindig felállunk és tovább megyünk. Vissza fogunk térni, méghozzá még erősebben" - üzent Ramos, majd a "Vamos Espana!", azaz "Hajrá, Spanyolország!" szavakkal zárta bejegyzését.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!