Coutinhóval került egy cellába a nemi erőszakkal vádolt Barcelona-legenda

Fussball Laenderspiel/ Freundschaftsspiel/ Germany - Brasilien 0:1 Fussball Friendly Game Spieler deutschen National Dress Fussballspieler Deutsche SP international MATCH Laenderspiel german Deutscher Fussball Bund Football Soccer Sport Sports Fuball jers
Jesus, Coutinho, Paulinho, Dani Alves - erősnek tűnik ez a brazil csapat
Vágólapra másolva!
A focista testvére szerint egy démoni összeesküvés áldozata lett Dani Alves, aki állítólag tavaly decemberben egy barcelonai szórakozóhelyen megerőszakolt egy 23 éves nőt.

A Barcelonával háromszoros Bajnokok Ligája-győztes brazil játékos testvére, Ney Alves elmondta, Dani Alvesért mindent megtesz majd a családjával.

„A bátyám csapdába esett, de a család nem adja fel – magyarázta Ney Alves. –

Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a bátyám kiszabaduljon ebből a démoni összeesküvésből, amelybe belekeveredett.

A bebörtönzött és óvadék ellenében sem szabadon engedett olimpiai bajnok testvére hozzátette, hogy a látogatási tilalom ellenére az egész család Spanyolországba utazna, de édesapjuk egy műtét miatt kénytelen Brazíliában maradni.

Az El Periodico arról is beszámolt, hogy Dani Alves a spanyolországi Brians 2 börtönben jelenleg egy másik, Coutinho nevű brazil rabbal osztozik egy cellán, valamint hogy

a börtön vezetői jobban aggódnak a labdarúgó lelkiállapota, mint a biztonsága miatt.