Hihetetlen: Schäfer András klubja az utolsó pillanatban maradt le az ötszörös BL-győztes sztárfocistáról

fbl Horizontal
Real Madrid's French forward Karim Benzema controls the ball next to Real Madrid's Spanish midfielder Isco during the Spanish League football match between Real Madrid CF and Villarreal CF at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outskirts of Madrid, on July 16, 2020. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, végül mégsem igazolt a Schäfer Andrást is foglalkoztató Union Berlin labdarúgócsapatához a korábbi spanyol válogatott Isco.

A német Bundesligában második helyen álló klub vezérigazgatója megerősítette a sajtóértesüléseket, hogy végül nem írták alá a szerződést.

mondta Oliver Ruhnert.

A 30 éves támadó középpályás már Berlinben volt, az orvosok is mindent rendben találtak nála, de az utolsó részletek tisztázásakor - a Kicker című magazin tudósítása szerint - a felek nem tudtak megegyezni egymással.

A klub vezérigazgatójának szavait később cáfolták a spanyol futballista ügynökei, a német felet hibáztatva a tárgyalások kudarcáért.

"A mai megbeszélés során meg kellett állapítanunk: partnerünk már nem áll készen arra, hogy az eredetileg meghatározott keretek között mozogjon" - közölte a játékos menedzsmentje.

Isco szabadon igazolhatóként érkezett a német fővárosba azt követően, hogy karácsony előtt a Sevilla felbontotta kétéves szerződését.

A spanyol futballista augusztusban ingyen szerződött az andalúz csapathoz a Real Madridtól, az idény első felében 19 mérkőzésen egy gólt szerzett és három találatot készített elő.

A Real Madriddal kilenc év alatt 19 trófeát nyert, többek között három bajnoki címet, egy spanyol Király Kupát, öt Bajnokok Ligáját és négy klubvilágbajnokságot.