FTC: „Lenyűgözött, hogy egy ilyen nagy klub szeretne szerződtetni”

Vágólapra másolva!
2023.02.01. 09:39
Mint ismert, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Nikolai Baden Frederiksent. A dán utánpótlás-válogatott támadó egy rövid videóban üzent a fradistáknak – alig várja, hogy pályára lépjen előttük, illetve minél több góllal szeretné segítené a csapatot.

„Sziasztok, fradisták!” – nyitotta meg magyarul a rövid videót a Vitessétől az FTC-be igazoló Nikolai Baden Frederiksen.„Sziasztok, fradisták!” – nyitotta meg magyarul a rövid videót a Vitessétől az FTC-be igazoló Nikolai Baden Frederiksen.

„Talán másfél évvel ezelőtt, az U21-es Európa-bajnokság során voltam itt, amikor majdnem bejutottunk a legjobb négy közé. Ekkor hallottam először a Fradiról, és azóta természetesen utánanéztem a klubnak, és amikor valós lehetőséggé vált, hogy idejöjjek, akkor nagyon elégedett voltam. Lenyűgözött, hogy egy ilyen nagy klub szeretne szerződtetni” – mondta a 22 éves dán játékos.

Frederiksen elmondta minél több góllal szeretné segíteni a Ferencvárost céljai elérésében. Az FTC szurkolóinak is üzent – alig várja, hogy előttük lépjen pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik