Újabb mérföldkőhöz ért a West Ham United magyar kapusa, egyre közelebb a Premier League

hegyi Krisztián
Krisztian Hegyi of West Ham United during the pre-match warm-up during Premier League International Cup match between West Ham United U21s against Sparta Prague U21s at Chigwell Construction Stadium, Dagenham on 13th September , 2022 (Photo by Action Foto Sport/NurPhoto) (Photo by Action Foto Sport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A West Ham United magyar kapusa, Hegyi Krisztián pályafutása során először ülhetett le a kispadra egy angol élvonalbeli találkozón.

Az M4Sport szúrta ki, hogy a 20 éves magyar kapust is nevezte David Moyes menedzser a szombati Newcastle United elleni 1-1-el zárult bajnokira, márpedig ez volt az első alkalom volt a sokszoros utánpótlás-válogatott kapus pályafutása során, hogy szerepelt a neve a felsorolásban egy Premier League-meccsen. A magyar kapus vasárnap a közösségi oldalán osztott meg egy bejegyzést, a kép alatti leírásban pedig sejtelmesen csak egy homokóra látható.

Hegyi 2019-ben a Haladástól szerződött a londoni együtteshez, amelynek U21-es csapatában meghatározó szerepet tölt be, de egyre gyakrabban "ér oda" a felnőtt csapat közelébe. Edzőmeccsen védte már az első csapat kapuját, a londoniak tavalyi utolsó, az FCSB elleni idegenbeli Konferencialiga-csoportmeccsét pedig szintén a kispadról nézhette végig.