Ifi BL: Bosszantó így kiesni, a végén többen is sírtak – Horváth Artúr

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2023.02.09. 07:07
„Megérdemeltük volna, hogy legalább a tizenegyespárbajig eljussunk” – mondta az NSO Tv-nek az MTK csapatkapitánya, Horváth Artúr, miután a csapat az Ajaxtól elszenvedett 1–0-s vereséggel búcsúzott az ifjúsági Bajnokok Ligájától. Csenterics Adriánt leginkább az bosszantja, hogy nem tudta védeni a hollandok büntetőjét, amellyel megnyerték a meccset. 

„Bosszantó így kiesni, többen is sírtak a végén, mert úgy éreztük, ebben a meccsben benne van bármi. Úgy gondolom, a tizenegyespárbajig el kellett volna jutnunk, az meg már lutri igazából” – foglalta össze rövidenaz MTK ifi BL-ből való búcsújával kapcsolatosérzéseit Horváth Artúr.

Csenterics Adriánt leginkább az bosszantja, hogy tudta védeni a hollandok büntetőjét, amellyel az Ajax 1–0-ra nyert – mint mondta, ez a helyzet mindannyiuknak egy olyan élmény, amit korábban még nem tapasztaltak.

Videónkban szóba kerül a hosszabbításban kihagyott büntető is, pontosabban az azt elhibázó Kovács Mátyás lelki állapota. A kék-fehérek két játékosa beszél arról is, hogyan készültek fel az Ajaxra, amelyet meglepett, hogy ekkora ellenállásba ütközött. A két csapat közti különbségeket is sorra vesszük, valamint a szépszámú közönségről is szó esik.

UEFA IFJÚSÁGI LIGA
A NYOLCADDÖNTŐBE JUTÁSÉRT

MTK Budapest–Ajax (holland) 0–1(0–0)
Budapest,Új Hidegkuti Nándor Stadion,1500néző.Vezette:Jaanovits (észt)
MTK:Csenterics – Varga D. (Lépő, 76.), Csernák, Matviiv, Anokye – Mensah, Szőke, Horváth A. – Molnár Á., Kovács M. – Barkóczi (Vasvári, 76.).Vezetőedző:Kanta József
AJAX:Setford – Alders, Gooijer, Henry, Van Bohemen – Gorter, Misehouy, Agougil – Kalokoh, Boerhout, Banel.Vezetőedző:Frank Peereboom

Gólszerző:Misehouy (58. – 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik