MLS: Messi az Inter Miamiban folytatja, nem tér vissza a Barcához – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.06.07. 18:20
null
Itt a vége? Messi nem tér már vissza játékosként a Barcához? (Fotó: Getty Images)
A francia L'Équipe és Fabrizio Romano szerint eldőlt Lionel Messi jövője. A hétszeres aranylabdás klasszis állítólag órákon belül bejelenti, hogy az egyesült államokbeli élvonalban, vagyis az MLS-ben szereplő Inter Miamiban folytatja pályafutását. Romano ráadásul úgy tudja, immár kizárt, hogy Messi visszatérjen Barcelonában.

 

A L'Équipe korábbi információi még arról szóltak, hogy Messi és családja még maradna Európában, így ha el is fogadja a hétszeres aranylabdás klasszis az amerikaiak ajánlatát, akkor is visszatérne Barcelonába, kölcsönben.

Fabrizio Romano azonban már arról ír, hogy utóbbi ki van zárva, Messi a következő idényt biztosan David Beckham csapatánál, az Inter Miaminál tölti majd, amely egyébként ebben az évadban pocsékul szerepel a bajnokságban.

Messi meggyőzésében az Apple és az Adidas is jócskán kivette a részét. Előbbi a liga hivatalos közvetítőjeként az előfizetésekből, utóbbi pedig mezbeszállítóként a mezeladásokból befolyó összegből ajánlott részesedést az argentin világbajnoknak.

A hivatalos bejelentést mára, vagyis szerda estére várják.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik