Messi helyett a Manchester City sztárjával erősítene a Barcelona

fbl Horizontal
Manchester City's German midfielder Ilkay Gundogan (C) celebrates with teammates after scoring his team third goal during the English Premier League football match between Manchester City and Aston Villa at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on May 22, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Barcelona kiszemeltje a Manchester City német középpályása, Ilkay Gündogan. A 32 éves focista eddig is a katalánok célkeresztjében volt, de Lionel Messi visszatérésének meghiúsulása után minden erővel ezen dolgoznak.

A Barcelona számára ideális jelölt Gündogan, ugyanis a szerződése lejár a szezon végén, így ingyen kerülhetne Xavi csapatához. Spanyol sajtóhírek szerint a katalánok hároméves szerződést tettek a középpályás elé, ami nem annyira vonzó, mint az angolok új ajánlata, így egyelőre kérdés, hogy dönt majd Gündogan.

Pep Guardiola csapata már megnyerte az angol bajnokságot és az FA-kupát is, szombaton pedig a Bajnokok Ligáját is megnyerheti, ebben az estben könnyen lehet, hogy Gündogan távozik, hiszen régóta csak a BL már a City hiányzó trófeája.

Látszólag a City is készül Gündogan távozására, ugyanis azon dolgoznak, hogy a Chelsea-től megszerezzék a horvát Mateo Kovacicot, akinek jövő nyáron járna le a szerződése a londoniaknál.