Vágólapra másolva!
Olaszország egyik legismertebb televíziós személyisége, Diletta Leotta, aki a Premier League-ben szereplő Newcastle United játékosának, Loris Kariusnak a menyasszonya, egy interjúban arra kérte a kapust, hogy váltson klubot a nyáron, mivel nem rajong az angol városért.

A Liverpool korábbi kapusa, aki a 2018-as Bajnokok Ligája döntőjében két bődületesen nagy hibát vétett a Real Madrid ellen, 2022-ben került ingyen a Newcastle Unitedhez. A német kapusra azonban épp úgy nem számítanak Newcastle-ben, mint a kijevi fináléban bekapott potyagóljai után a korábbi csapataiban sem számítottak. Eddie Howe együttesében az angol válogatott Nick Pope és a szlovák válogatott Martin Dubravka mögött csupán a csapat harmadik számú kapusa, ám sérülések miatt négyszer már volt alkalma pályára lépnie a Szarkák színeiben, beleértve a Manchester United elleni Liga-kupa-döntőt tavaly. A döntőt ugyan elbukta a Newcastle, de a hat évvel ezelőtti BL-döntővel ellentétben ez nem Kariuson múlt.

Loris Karius
Menyasszonya azt szeretné, ha Olaszországba igazolna Karius
Fotó: AFP

Bár az elmúlt években kisebb túlzással csak az edzésen találkozott a labdával, a szerelmi élete miatt így is gyakran tőle volt hangos a nemzetközi sajtó az utóbbi időben. A 30 éves kapus 2022 októberében jött össze az olasz tévés műsorvezetővel, Diletta Leottával, akitől tavaly nyáron megszületett a kislánya, Aria. A hírek szerint a sztárpár nyáron összeházasodik, ám könnyen lehet, hogy addigra Kariusnak már új csapata lesz. 

Olaszországba igazolhat a bukott potyakapus

Leotta az olasz Tuttosportnak adott interjújában ugyanis kijelentette, hogy szeretné, ha a párja klubot váltana, mivel a távolság miatt rengeteg kihívással kell szembenéznie.

"Milánóban élek, így mondjuk 

az lenne a legideálisabb, ha a Milanhoz igazolna. Mindig mondom neki, hogy azok a játékosok, akik a Serie A-ba jönnek, egyszerűen megszeretik Olaszországot, és gyakran örökre itt maradnak. Szerintem ez vele is megtörténhet.

Jöhetne a Monzához vagy bármelyik olasz csapathoz. Örülnék, ha itt játszana, mert közelebb lenne a családjához” – jelentette ki a világ egyik legszebb sportriporterének tartott nő.

A 32 éves műsorvezető, modell földrajzi és idegenforgalmi szempontból is problémának tekinti az északkelet-angliai várost, mivel Manchestertől és Londontól is több órányi távolságra van, ami megnehezíti az utazást számukra.

Newcastle nagyon kényelmetlen, mert nincsenek közvetlen járatok. Sem Párizsból, sem Amszterdamból

 – magyarázta a cataniai születésű műsorvezetőnő, aki kimondottan népszerű a férfiak körében, közösségi oldalán több mint 9,1 millióan követik. 

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.