Húsvétkor a hidegtálak, az apró sós és édes falatok uralkodnak az ebédlőasztalon, főleg akkor, ha várjuk a vendégeket, a locsolókat és a rokonok is jönnek látogatóba. A húsvéti ünnepi asztalon mindenképp ott a helye a tojásos, sonkás, tormás ételeknek, a könnyű és gyors, valamint a picit időigényesebb, nagyon is laktató fogásoknak.
Ha nem tudod, mi legyen az ebéd húsvétkor, akkor válogass kedvedre a legjobb receptjeink közül! Mutatjuk a legjobb ebédötleteket és recepteket a húsvéti hosszú hétvégére! Egy dologra figyelj csak, mégpedig a megváltozott húsvéti nyitvatartásra, ugyanis több napig is zárva tartanak majd a boltok!
SAJTOS-SONKÁS TÉSZTA SÜTVE >>>
LENCSEFŐZELÉK 20 PERC ALATT >>>
BACONBE TEKERT TÖLTÖTT KARAJSZELETEK >>>
KÖMÉNYMAGOS TOJÁSLEVES >>>
HÚSVÉTI FÜSTÖLT FŐTT CSÜLÖK >>>
DUPLASAJTOS TEPSIS KRUMPLI MARADÉK SONKÁBÓL >>>
TÖLTÖTT DAGADÓ FŐTT TOJÁSSAL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>>
VÖRÖSBOROS MARHAPÖRKÖLT NOKEDLIVEL >>>
BACONÖS CSIRKEMELL ŐZGERINCFORMÁBAN >>>
TOJÁSOS FASÍRT TÉSZTAKÖNTÖSBEN >>>
FŰSZERES RIZZSEL TÖLTÖTT CSIRKEMELL >>>
SKÓT TOJÁS >>>
TÖLTÖTT CSIRKECOMBOK >>>
Kipróbáltad valamelyiket, esetleg van egy saját, bevált recepted? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban!
Borítókép: Mindmegette