Vágólapra másolva!
Az NBA-sztár, Patrick Beverley betekintést adott szexuális életébe egy podcastban.

Örök kérdés, hogy meccsek előtt szabad-e szexelniük a sportolóknak, vagy sem. Van, ahol tiltják, van, ahol engedélyezik, bár végső soron az efelé előzményekkel csak akkor foglalkozik a közvélemény, ha rosszul játszott a játékos, vagy kikapott a csapata.

Patrick Beverley a szexmentes éjszakákban hisz meccsek előtt Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Carmen Mandato

A Chicago Bulls kosárlabdázója a The Pat Bev podcast vendége volt, és azzal kezdte, hogy kommentálta Scottie Pippen exfeleségének nem rég adott nyilatkozatát. Larsa Pippen ugyanis azt állította, hogy éjszakánként négyszer szexelt a Chicago Bulls legendájával, mindezt 23 éven keresztül. Erre reagálva Beverley beismerte, hogy a saját szexuális élete cseppet sem ennyire heves.

– mesélt a meccsek előtti rituáléjáról Beverley, aki azzal viccelődött, hogy influencer párja, Mandana Bolourchi „meg fogja ölni", amiért elkotyogta a hálószobai titkukat.

A „szexellenes" szabály szerint élő 34 éves kosaras csaknem 600 meccsen átlagosan 8,6 pontot, 4,2 lepattanót és 3,4 gólpasszt ad.

Íme, a teljes podcast-beszélgetés: