DVSC: edzőváltás a láthatáron, a Kisvárda korábbi trénerét nevezhetik ki – NS-infó

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.06.27. 10:13
null
Joao Janeiro Dunaszerdahely után Debrecenben kaphat munkát (Fotó: Török Attila)
A Nemzeti Sport információi szerint edzőváltás várható Debrecenben: Joan Carrillo helyett a Kisvárda és a DAC korábbi trénere, Joao Janeiro lehet a labdarúgó NB I legutóbbi kiírásában hetedik helyen végző DVSC új vezetőedzője. A portugál szakembert a hétfő délelőtt (ma) 11.30 órakor kezdődő sajtótájékoztatón mutathatják be.

 

Hétfőn új korszak kezdődhet Debrecenben: a Nemzeti Sport információi szerint a hajdúsági klub 11.30 órakor kezdődő sajtótájékoztatóján tulajdonos- és edzőváltást jelenthetnek be az illetékesek. Úgy tudjuk, a kispadra Joan Carrillo helyett Joao Janeiro ül le.

Carrillo tavaly novemberben vette át a DVSC irányítását, vezetésével a Loki a hetedik helyen fejezte be az előző NB I-es bajnokságot. A spanyol szakember megállapodása jövő nyárig érvényes a hajdúsági egyesületnél. Ezt minden bizonnyal felbontják a felek, s a klub a Kisvárda korábbi trénerét, Joao Janeirót nevezi ki vezetőedzőnek. A portugál szakvezető az elmúlt fél évben Dunaszerdahelyen dolgozott, ahonnan szerződése lejártával távozott.

A debreceniek Carrillo vezetésével a múlt héten, június 20-án kezdték meg a felkészülést az előttünk álló idényre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik