Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Durva átalakulás: Horváth Gréta előtte-utána fotót posztolt közel 20 kilós fogyásáról

default user icon
MME
Horváth Gréta év elején életmódváltásba kezdett, látványos átalakulásáról pedig most fotót is posztolt az Instagramra. Azt is elárulta, hogyan sikerült ledobnia magáról a kilókat.

Horváth Grétáról év elején derült ki, hogy inzulinrezisztens, emiatt pedig életmódváltásba kezdett. „Bármilyen diétát alkalmaztam, csak gyarapodott a súlyom, nagyon durván vizesedtem, reggel hányingerem volt, szédültem, rendszeresen rosszul voltam az étkezések után. Végül nem bírtam tovább, elmentem orvoshoz, majd egy endokrinológusnál kötöttem ki. Ő megállapította, hogy inzulinrezisztens vagyok, ami igazából egy cukorbetegség. Persze, azért a stressz is közrejátszik, nem tagadom” - árulta el februárban a Blikknek. Hozzátette, hogy nagyon oda kell figyelnie arra, mit eszik - a cukrot és a szénhidrátot például teljesen elhagyta.

A diétának hamar meglett az eredménye, néhány hónap alatt közel 20 kilót dobott le magáról. A látványos végeredményről most előtte-utána fotót is megosztott az Instagramon, posztjában pedig kifejtette, hogy nemcsak az új étrendjének köszönheti a fogyását, hanem annak is, hogy lelkileg egyensúlyba került.

„A bal oldali képen egy boldogtalan, önmagát kereső nő képe van. Mindig tudtam mit kell tennem, mindig voltak az életemben a, b, c tervek. Tervekkel élek, hogy haladni tudjak és feljebb juthassak a fejlődésem útján. Most a lelki ÉS fizikai síkra egyaránt gondolok. A jobb oldali képen egy olyan nő van, aki boldog, akit megbecsülnek otthon, aki szeretnek! Egy olyan nő, aki mindig hinni tudott a megoldásban és a bajból kivezető útban. Mindig van egy mondat amit magamban mondok ha erőre van szükségem. Nagyképűnek fog tűnni de nekem segít: Horváth Grétával ne baszakodjon senki!" - írta a fotója mellé.

 

Nyitókép forrása: Instagram/Horváth Gréta

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss