Meglepő dologtól retteg a világ legszexibb sportolónője

BAUHAUS Junioren-Gala; Mannheim, 01.07.17 Athletics_Tracks_and_Field track and field ATHLETICS competitive_athletics, Alica Schmidt
Alica Schmidt nem a vetkőzéssel akar kitűnni
Vágólapra másolva!
A világ legszexibb sportolónőjének tartott Alica Schmidt elárulta, hogy változtatni fog az edzésmódszerein, mert attól fél, hogy fizikailag nem fogja bírni a terhelést és összeesik a futópályán.

A The Sun megírta, hogy a 23 éves német szépség alig várja, hogy elkezdje a tréningeket és nekivágjon az atlétikai idénynek, de a korábbiakhoz képest több mindent megváltoztat az edzésmódszereiben.

"Néhány dolgot megváltoztatok a felkészülésemben. Lassú tempóban fogom kezdeni az edzéseket és kipihenten, hogy jó teljesítményt nyújtsak és bírjam erővel. Nem tudok egyik pillanatról a másikra 0-ról 100 százalékra ugrani, az túl sok lenne" - árulta el Schmidt.

tette hozzá a dögös futó.

Alica Schmidt átgondolt edzésmódszerekkel vág neki az idénynek Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide/Beautiful Sports/Axel Kohring

A szexi sportolónő az augusztusi Európa-bajnokságon az első egyéni versenyén ezüstéremig jutott, a 400 méteres váltó tagjaként pedig az ötödik helyen zárt a müncheni kontinenstornán.

Az Instagramon hatalmas népszerűségnek örvendő sportolónő gyakran kényezteti rajongóit szexi fotóival.

Alica Schmidt szexi fotóiért lapozzon: