Óvást nyújtottak be a franciák Griezmann elvett gólja miatt

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, csoportkör, D csoport, Tunézia - Franciaország, Egyetemvárosi Stadion, ar-Rajján, 2022.11.30.
France's forward #07 Antoine Griezmann (bottom, 2nd L) shoots to score a goal which was later disallowed for offside during the Qatar 2022 World Cup Group D football match between Tunisia and France at the Education City Stadium in Al-Rayyan, west of Doha on November 30, 2022. (Photo by Franck FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Óvást nyújtott be a francia szövetség, miután elvették Antoine Griezmann Tunézia ellen szerzett gólját.
Vágólapra másolva!

Griezmann a hosszabbításban lőtt gólt, de hosszú tanakodás után végül elvették a gólját, amiért Aurelien Tchouameni beadásakor lesen állt. A francia csatár a beadás után közvetlenül nem ért a labdába, egy tunéziai védőtől került hozzá a labda.

A védő felfejelte a labdát, amire Griezmann lecsapott és a kapuba lőtt. A játékvezető előbb megadta a gólt, majd a középkezdés után le is fújta a meccset, de végül elvették a gólt és még pár percig hagyta is továbbmenni a meccset.

A francia szövetség a meccs után jelentette be, hogy megóvják a döntést, amire 24 óra áll rendelkezésükre. Azt egyelőre nem tudni, miért óvtak a franciák. A döntés ellen vagy azért, mert a lefújás után érvénytelenítették a gólt.

A döntés megváltoztatása azért sem várható, mert így is a franciák nyerték a csoportot, Tunézia pedig kiesett.