Brutálisan ágyékon taposta ellenfelét a sztárfocista, azonnal kiállították - videó

fbl Horizontal
Feyenoord's Slovakian midfielder David Hancko (L) fights for the ball with PSV Eindhoven's Dutch forward Luuk de Jong during the Dutch Eredivisie football match between Feyenoord and PSV Eindhoven at the Feyenoord "De Kuip" stadium in Rotterdam, on February 5, 2023. (Photo by MAURICE VAN STEEN / ANP / AFP) / Netherlands OUT
Vágólapra másolva!
A holland labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának rangadóján a PSV Eindhoven 2-2-es döntetlent játszott a Feyenoord Rotterdam otthonában.

Az éllovas hazaiak hamar hátrányba kerültek, ám a 65. perctől kezdve emberelőnyben játszottak, az eindhoveni Armando Obispo ugyanis fájdalmas helyen rúgta meg ellenfelét, amiért azonnal kiállította a játékvezető. Az esetet elszenvedő Santiago Giménez sokáig fájdalta a combját, amelyen jól látszódtak a rúgás nyomai.

A PSV ezután hamar megduplázta az előnyét Thorgan Hazard révén, de a Feyenoord a 81. és a 95. percben szerzett góllal pontot mentett, így továbbra is őrzi az első helyét a bajnokságban, a PSV pedig a 4. helyre csúszott vissza.