Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint Divock Origi megegyezett a személyes feltételekben az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milannal. A Liverpool támadója a következő idényben így a milánói csapatban folytathatja.

A belga válogatott csatárt már korábban is összeboronálta a sajtó az olasz bajnokaspiránssal, a The Athletic pedig most arról számolt be, hogy Origi és a Milan mindenben megegyezett egymással.

A 27 éves játékos szerződése lejár a nyáron a BL-döntős angol sztárcsapatnál, amely nem kínált fel új kontraktust, így a kegyvesztetté vált támadó átigazolási díj nélkül kerülhet a Milanhoz, amely évi 3,5 millió eurós fizetést ajánlott neki.

A Liverpool érkezik a Milan új csatára Forrás: AFP/Paul Ellis

Origi 2014-ben igazolt Liverpoolba, de azóta sem sikerült állandó helyet szereznie a kezdőcsapatban, ráadásul egy-egy idényt kölcsönben a Lille-nél és a Wolfsburgnál töltött. A mostani szezonban minden sorozatot számolva 16 meccsen kapott csak lehetőséget – jobbára csereként - Jürgen Klopptól, és hat gól, valamint négy gólpassz került a neve mellé. A hat góljából egyet a BL-ben szerzett – éppen a Milan elleni idegenbeli meccsen.