BL-döntő: az év lúzere? A Liverpool-drukker jegyét széttépte a kutyája

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.05.21. 15:30
null
Ennek a jegynek annyi (Fotó: Getty Images)
A Liverpool és a Real Madrid csap össze a május 28-i Bajnokok Ligája-döntőben. A két csapat szurkolói már nagyon várják a finálét, pláne azok, akik jegyet tudtak rá szerezni.

 

Párizsban, a Stade de France-ban rendezik meg május 28-án a Bajnokok Ligája idei döntőjét. A szervezők a Liverpool- és Real Madrid-szurkolóknak 19-19 ezer jegyet biztosítottak a 75 ezres stadionban. Egy „halandó” számára szinte képtelenség bejutni a meccsre, így különösen fájó azt látni minden futballrajongónak, ha az egyik jegyet széttépi egy kutya – hívta fel a figyelmet a Givemesport.

A Twitterre került ki egy kép, melyen az egyik Liverpool-drukker megcsócsált jegye látható. Ezt a tweetet azóta már törölték.

„Valaki egy kutyát?” – tette fel a kérdést Shona.

(Fotó: twitter.com/Shona_C_)
(Fotó: twitter.com/Shona_C_)

„Borzalmasan érzem magam” – írta, majd visszaemlékezett a reggeli órákra. – Nem tudom, legutóbb mikor sírtam ennyit. Ez egy kész rémálom!”

(Fotó: twitter.com/Shona_C_)
(Fotó: twitter.com/Shona_C_)

A történethez az azért hozzá kell tenni, hogy nehezen elképzelhető, hogy a mai modern világban ne lehessen kinyomtatni egy másik jegyet vagy ne lehessen orvosolni ezt a problémát. Lehet, Shona erre rájött, s emiatt törölte a bejegyzését.

Nem tudni, melyikük volt a bűnös.


BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ
május 28., szombat 21.00:
Liverpool–Real Madrid (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik