NB II: Debrecenből érkezik a Szentlőrinc új vezetőedzője

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.05. 18:15
null
Jeremiás Gergő lett a Szentlőrinc vezetőedzője (Fotó: szentlorincse.hu/Kovácsevics Dusán)
A labdarúgó NB II elmúlt idényében 16. helyen végző Szentlőrinc a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Jeremiás Gergőt nevezte ki a csapat élére. A fiatal, mindössze 37 éves tréner az utóbbi két idényben az élvonalbeli Debrecennél dolgozott asszisztensedzőként. Két meccs erejéig, az MTK (1–1) és a Honvéd (5–3) ellen vezetőedzőként is irányította a Lokit.

 

A futballistaként a Debrecenben és a Diósgyőrben is játszó Jeremiás Gergő aktív játékoskarrierje vége után két évvel, 2021 októberében irányította ideiglenesen a Lokit, majd 21 mérkőzésen a novemberben kinevezett Joan Carrillo munkáját segítette. Carrillót a DAC korábbi trénere, Joao Janeiro váltotta a debreceni kispadon múlt hét hétfőn, s a portugált másodedzőként nem Jeremiás, hanem honfitársa, Daniel Castro segíti majd.

„Már a megkeresés első pillanatától kezdve szimpatikus volt az, amit Fekete Tivadar, a Szentlőrinc sportszakmai igazgatója felvázolt nekem– fogalmazott Jeremiás Gergő. Maximálisan azonosulni tudok azzal a felfogással, amit itt képviselnek, miszerint nagyrészt fiatal játékosoknak szavaznak bizalmat, akiket fejleszteni kell. Két évvel ezelőtt jártam már itt a Debrecennel, bajnokit játszottunk, tisztában vagyok vele, hogy hova kerülök. Bízom benne, hogy közös erővel elérjük a klub célját, bent maradunk az NB II-ben, emellett pedig a játékosok egyénileg is fejlődnek a kezünk alatt.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZENTLŐRINCNÉL
Érkezők: Czuczi Péter (Kaposvár – kölcsönből vissza), Kiss-Szemán Péter (Vasas), Rétyi Róbert (Vasas)
Távozók: Andrija Drljo
(MTK Budapest – kölcsönből vissza), Biben Barnabás (MTK – kölcsönből vissza), Harsányi István (PMFC), Mervó Bence (Budafok – kölcsönből vissza), Mucsányi Márk (Újpest II – kölcsönből vissza), Nagy Barnabás (MTK – kölcsönből vissza), Németh Barnabás (Honvéd II-MFA – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik