PL: „Biztosan arcon ütötte volna” – Guardiola Haaland tizenegyeséről

Vágólapra másolva!
2022.08.09. 09:32
null
Haaland duplával nyitott a PL-ben (Fotó: AFP)
Mint ismert, Erling Haaland, a Manchester City labdarúgócsapatának támadója két gólt szerzett első mérkőzésén a Premier League-ben. A manchesteriek menedzserének, Pep Guardiolának tetszett, hogy a norvég támadó elvette magának a labdát a tizenegyes előtt.


„Hihetetlenül tehetséges, szép számokat fog hozni, de szeretnék még valamit hozzátenni a játékához, hogy még jobb futballista lehessen. (..) Gólszerzésre született” –
idézi a The Guardian Pep Guardiolát.

A spanyol szakember reagált azokra a kritikákra, melyeket az angol Szuperkupa-meccs után kapott Haaland.

„A legjobb PL-játékosok szintjén van, Thierry Henry, Alan Shearer és Cristiano Ronaldo mellett. Tudom, hogyan kezelte a kritikát, nagyon nyugodt volt a héten, s jól edzett. Tetszett, ahogy elvette a labdát a tizenegyeshez. Ha valaki odament volna elvenni előle a labdát, biztosan arcon ütötte volna, ebben egészen biztos vagyok.”

A 22 éves norvég klasszis szombaton a Bournemouth ellen folytathatja a gólgyártást.

A West Ham elleni találkozót követően a Sky készített interjút Haalanddal, aki arról is beszélt, a mesterhármas is összejöhetett volna neki.

„Sz.r ügy, de ez van”
mondta Haaland a riporternek. Ezt követően gyorsan elnézést kért, majd véletlenül megint kicsúszott a száján az előbbi szó.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik