Póker: valahol rezgő segédeszközzel nyerhetett 115 milliót a modell

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.10.06. 15:24
Fantasztikus megérzése vagy segédeszköze segítette a győzelemhez? Egy felettébb különös parti tartja lázban a pókervilágot.
ROBBI JADE LEW-RÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/robbijadelew)
ROBBI JADE LEW-RÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/robbijadelew)

 

Az újoncnak számító, kevés tapasztalattal rendelkező Robbi Jade Lew egy különös megadással keltette fel magára a figyelmet. A Los Angeles-i Hustler Casino múlt csütörtökön élőben közvetítette a játékot, mely során 269 ezer dollárt (nagyjából 115 millió forint) nyert – hívta fel a figyelmet a Daily Star.

„Az egyik legfurcsább parti, amit valaha láttunk.”


Lew a különös partiján Garrett Adelsteinnel csapott össze, aki rutinos versenyzőnek számít. A Turnnél (negyedik lapnál) a veterán játékos hívott, de a hölgy egy keveset visszahívott rá, noha semmije sem volt. Ez persze a pókerben még nem számít szenzációnak, de az, ami ezután történt, a profik szerint már igen. Adelstein minden pénzét betolta, de hosszabb töprengés után Lew megadott. Azt fontos még megemlíteni, hogy egyik játékosnak sem volt semmije, viszont a férfinak négy színe, valamint alul-fölül nyitott sora igen. A bubi miatt azonban a számítógép szerint jó esélyei voltak a 35 éves nőnek is a pot elvitelére.

Mivel a riveren nem jött fel semmi, így Lew magas lappal is nyerni tudott, és elvitte a hatalmas kasszát. Noha nem kevés pénz volt a tét, a nő utólag azzal magyarázta a megadását, hogy rosszul emlékezett a kártyáira, és azt hitte, 3-asa van, nem pedig 4-ese, amivel lett volna egy párja, és logikus indoka, hogy ne dobjon.

Mindketten blöfföltek (Fotó: Twitter)
Mindketten blöfföltek (Fotó: Twitter)

 

Adelstein nagyon dühös volt a parti után, és nyilvánosan csalással vádolta meg ellenfelét, és úgy véli, valamilyen rezgő eszközön át kapta a jelzéseket a lapokat illetően. Lew szerint később egy sötét folyosón meg is fenyegette őt a férfi, ezért vissza „kellett” neki adnia az elnyert pénzét. De a részletekről később még írni fog a Twitteren.

Adelstein tagadja, hogy megfenyegette volna, és egy olyan elmélettel állt elő, hogy Lew feltörte a kártyákat mutató kis kamerákat, de gyorsan megjegyezte, szerinte a kaszinónak semmi köze a csaláshoz.

Az viszont mindenképpen érdekes, ha Lew ártatlan, miért adta vissza a pénzt. Ennyire megrémült, hogy megfenyegették? Akár csalt, akár nem, bátor dolog volt tőle a megadás, mert az utolsó lap mindent boríthatott volna.

Érzi, mikor kell megadni.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik