Cristiano Ronaldo visszatérhet korábbi klubjához

fbl Horizontal
Portugal's forward #07 Cristiano Ronaldo reacts during the Qatar 2022 World Cup round of 16 football match between Portugal and Switzerland at Lusail Stadium in Lusail, north of Doha on December 6, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A sportfogadással foglalkozó oddschecker.com szerint a portugál Sporting labdarúgócsapata lehet a legesélyesebb Cristiano Ronaldo leigazolására.
Vágólapra másolva!

A 37 éves portugál játékos két és fél hete bontott szerződést a Manchester Uniteddel, majd csaknem egy hete a Marca című spanyol lap szerint szezononként 200 millió eurós ajánlatot kapott a szaúdi al-Nasszrtól. Ronaldo azonban nemrég cáfolta, hogy megegyezett volna a közel-keleti együttessel.

Ronaldo egyelőre nem bólintott rá egyik ajánlatra sem Forrás: AFP/Paul Ellis

Az ötszörös aranylabdás futballista lépéseit nagy érdeklődéssel figyeli a média és a szurkolók, s az oddsok alapján a sztárjátékos nevelőegyesülete, a Sporting (8/1) a legesélyesebb a leigazolására. Mindeközben az angol élvonalban szereplő Newcastle United (12/1) is érdeklődött már korábban a portugál rekorder iránt, és a szintén a Premier League-ben szereplő Chelsea (16/1), valamint az amerikai Inter Miami (16/1) is jó eséllyel pályázhat Cristiano Ronaldóra.

A jelenleg a katari világbajnokságon a marokkóiak elleni negyeddöntőre készülő játékos az első, aki öt egymást követő vb-n is gólt lőtt. Korábban a Real Madriddal négyszer hódította el a Bajnokok Ligája trófeát, és pályafutása során klubszinten eddig 949 mérkőzés alatt 701 találatot szerzett.