Már a szaúdiak is Ronaldón röhögnek, a klubvezető parodizálta a portugált - videó

fbl Horizontal
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts to a missed chance during the Saudi Super Cup semi-final football match between Al-Ittihad and Al-Nassr at the King Fahd Stadium in Riyadh on January 26, 2023. (Photo by Fayez NURELDINE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az interneten vírusként terjed egy TikTok-videó, amelyben a szaúdi al-Nasszr labdarúgócsapatának egyik vezetője keményen kritizálja az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót.

Ronaldo eddig két meccsen lépett pályára az al-Nasszr csapatában, de gólt még nem tudott rúgni. Ráadásul a szaúdi Szuperkupa elődöntőjében az Al-Ittihad drukkerei a "Messi, Messi" rigmussal fogadták, ami nyilvánvalóan fájó pont lehet a portugál sztárnak.

Ráadásul az Al-Ittihad ellen 3-1-re elveszített Szuperkupa-elődöntő után vírusként kezdett terjedni az interneten egy TikTok-videó, amelyben látható, hogy az al-Nasszr egyik vezetője keményen kritizálja Ronaldót, amiért gólképtelen maradt.

@dalu_cajamarca Estan enojadisimos , siquiera agardezcan , que ya les sale el siuuuu….!!!#alnassar#alnassarfc#realmadridfc#arabiasaudita #siuuuuu#cr7goat #cr7jr#ligaarabe #cristianoronaldosfans1#bichosiuuuuuuuu @نادي النصر السعودي #cristianoronaldoedit#humor#fyp#fyppppppppppppppppppppppp#shiu#comandante#teamocr7# # ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

– mondta Ronaldo gólörömét parodizálva a a szaúdi férfi, akivel kapcsolatban nincs bizonyíték arra, hogy valóban a klub alkalmazottja lenne, de ha valóban az, akkor a reakciójának egész biztosan lesz még utóélete.