Vágólapra másolva!
A 38-szoros angol válogatott Jamie Carragher szerint nem a számára megfelelő klubhoz igazolt Erling Haaland, a labdarúgó Premier League-ben címvédő Manchester City norvég sztárcsatára.

A Liverpool FC 45 éves, legendás játékosa a Sky televíziós csatorna szakértőjeként vasárnap beszélt erről, miután Josep Guardiola együttese 1-0-ra kikapott a Tottenham Hotspur vendégeként.

Jamie Carragherrel televíziós szakértőként dolgozik Forrás: DPPI/Graham Hunt

"Talán nem jó klubot választott magának abból a szempontból, hogy a legjobbat hozhassa ki magából" - nyilatkozta Carragher, aki szerint a támadó "frusztráltnak" tűnik, mert a legnagyobb erényeit nem tudja kamatoztatni a Guardiola által kitalált játékrendszerben.

"A Borussia Dortmundtól jött, egy olyan bajnokságból, ahol rengeteg kontratámadás van, és az ő gyilkos tempója érvényesül. Ezt egyelőre a Premier League-ben nem láttuk"

- tette hozzá.

Carragher úgy fogalmazott, a Manchester City a norvég csatárral "más csapat lett, egy kevésbé jó csapat".

- vélte a 2013-ban visszavonult ex-futballista.

Haaland ontja a gólokat, de a City nem lett jobb csapat az érkezésével Forrás: AFP/Oli Scarff

A Manchester City 21 mérkőzés után ötpontos hátránnyal második a PL-ben a listavezető, és eddig csak 20 meccset játszott Arsenal mögött. A City legközelebb vasárnap lép pályára, a 11. helyen álló Aston Villát fogadja.