Bayern München: Neuer a saját érdekeit nézte a klubéi helyett – Salihamidzic

R. D. P.R. D. P.
2023.02.06. 13:37
null
Hasan Salihamidzic visszaszólt Manuel Neuernek (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München kapusa, Manuel Neuer éles kritikával illette a klubvezetőséget, amiért az különösebb indoklás nélkül menesztette Toni Tapalovic kapusedzőt. A bajorok sportigazgatója, Hasan Salihamidzic a Bild Sportnak reagált a csapatkapitány kijelentéseire.
A Bayern menesztette kapusedzőjét – hivatalos
Nem kaptam magyarázatot a kapusedző menesztésére – Neuer

Mint ismert, Neuer egyértelműen kinyilvánította, hogy számára érthetetlen Tapalovic elküldése.

Salihamidzic elmondta, a vezetőség nem egyetlen játékost vesz figyelembe, a döntéseknek ugyanis a klub érdekét kell szolgálniuk.

Megértem, hogy Neuert érzékenyen érinti az ügy, ugyanakkor tőle mint csapatkapitánytól nem ilyen magatartásra számítottam. Tapalovic menesztésében nem Neuer érdekeit kell néznünk. Mi minden helyzetben azt a döntést hozzuk, amely a klub számára a legmegfelelőbb. Neuer a saját érdekeit fontosabbnak tartotta, ezért részletesen el fogjuk neki magyarázni a döntésünk okát” – mondta Salihamidzic a Bild Sportnak.

Neuer súlyos sérüléssel bajlódik, nagy valószínűséggel kihagyja az idény második felét – ezért volt szükségükYann Sommerre a münchenieknek.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek