Vágólapra másolva!
Kis híján tragédiával végződött a Nagycenk-Répcementi megyei II. osztályú U19-es focimeccs. A második félidőből mindössze 12 perc telt el, amikor a vendégek játékosa, Ódor Ármin mozdulatlanul terült el a pályán. A fiatal játékost mentőhelikopter vitte kórházba.

A csereként pályára lépő Ódor Ármin, a Répcementi játékosa az 56. percben csapata támadásánál a visszafelé futó hazai védő

felszabadító lövésébe „belenézett". Az erős, közeli lövés úgy arcon találta, hogy elvesztette egyensúlyát. A földre esés közben egy másik hazai játékos térde az egyensúlyát vesztő játékos halántékával találkozott. Ódor Ármin mozdulatlanul terült el a pályán

- számolt be az esetről a Kisalföld.

Mentőhelikopter szállította kórházba a focistát a nagycenki pályáról Forrás: Kisalföld/olvasói fotó

A lap úgy tudja, hiába érkezett az első segítség gyorsan, az autóban nem volt mentőorvos. A mentő szakemberei, látván az eset komolyságát, esetkocsit kértek, ám a megérkezéséig rohamosan telt az idő.

A kiérkező mentőorvos a diagnózis alapján mentőhelikopter segítségét kérte, közben megkezdte a játékos állapotának stabilizálását. A helikopter azonnal a sérült fiatallal a kórházba sietett.

Kis híján tragédia történt a magyar focimeccsen Forrás: Kisalföld/olvasói fotó

A meccs félbeszakadt, viszont jó hír, hogy

a fiatal Ódor Ármin a kórházban magához tért, de súlyos agyrázkódása miatt megfigyelés alatt tartják

és további vizsgálatokat végeznek rajta.