Bundesliga: Szoboszlai Dominik bekerült az idény csapatába a neves szakportálnál

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.05.28. 21:14
null
Szoboszlai Dominik bekerült a Bundesliga legjobb csapatába (Fotó: Getty Images)
Az RB Leipzig magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik is bekerült a Bundesliga 2022–2023-as idényének álomcsapatába a WhoScored összeállítása alapján.

Az idény során átlagosan 7.32-es értékelésű Szoboszlai Dominik a középpálya jobb oldalán kapott helyet a WhoScored álomcsapatában. Az oldal a magyar válogatott játékos kapcsán kiemeli, hogy 14 gól során játszott közre gól vagy gólpassz formájában, illetve 71 kulcspassza volt az idény során, továbbá Szoboszlai 14 gólszerzési lehetőséget alakított ki, ami az ötödik legjobb mutató a Bundesligában.

Szoboszlai mellett a Dortmundot erősítő Jude Bellingham és két Bayern München játékos, Jamal Musiala és Joshua Kimmich került be még a középpályára.

A kapuba Frederik Rönnowot, az Union Berlin kapusát választották, míg a védelmet Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen), Benjamin Pavard (Bayern München), Nico Schlotterbeck (Dortmund) és Raphaël Guerreiro (Dortmund) alkotja. A Frankfurt francia játékosa, Randal Kolo Muani, és a bajnokság gólkirálya, a Werder Brement erősítő Niclas Füllkrug alkotja a támadósort.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik