Barcelona: Beckham csapata lehet Messi hazatérésének kulcsa

Vágólapra másolva!
2023.05.31. 13:31
null
Messi így visszatérhetne a Barcába (Fotó: Getty Images)
Még mindig zajlanak a találgatások arról, a Paris Saint-Germaint minden bizonnyal a nyáron elhagyó Lionel Messi hol folytatja a pályafutását. A David Beckham által is tulajdonolt Inter Miami és szeretett korábbi klubja, az FC Barcelona egy ügyes csellel kijátszaná a pénzügyi fair playt és megakadályozná azt, hogy Szaúd-Arábiába szerződjön – hívta fel a figyelmet az ESPN a L'Équipe-re hivatkozva.

 

Cristiano Ronaldo klubjának, az Al-Naszrnek a riválisa, az Al-Hilal szeretné megszerezni Lionel Messit, ám a katalánok a hétszeres aranylabdás argentin futballistát szívesen látnák újra Barcelonában.

Úgy tudni, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miami és a spanyol bajnokság címvédője összefogott. David Beckhaméknek módjukban áll szerződtetni Messit, a klub pedig azonnal kölcsönadná őt egy idényre a Barcelonának, kijátszva ezzel a pénzügyi fair playt, az Inter Miami így megszerezhetné őt, s kölcsönszerződése után itt játszhatna tovább. Ráadásul 2024 nyarán a Copa Américát az Egyesült Államokban rendezik, így Messi megszerzése marketingszempontból is igen fontos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik