FTC: újra tárgyalnak a vb-n is szereplő középpályással – NS-infó

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.06.05. 12:08
null
A Ferencváros kiszemeltje, Romdan (15) játszott a tavalyi világbajnokságon is (Fotó: AFP)
Télen a nemzetközi sajtóban már szóba került, hogy a Ferencváros Aissa Laidouni válogatott csapattársával, Mohamed Ali Ben Romdannal pótolhatja a Berlinbe szerződött tunéziait, és a Nemzeti Sport úgy értesült, a vb-n is szerepelt középpályás ügyében újrakezdődtek az egyeztetések.

 

Egy tunéziai újságíró, Montasszar Jahjaui arról posztolt a Twitteren, hogy a Ferencváros megállapodott a 25-szörös tunéziai válogatott középpályással, Mohamed Ali Ben Romdannal, aki a Ferencvárosban folytatja pályafutását.

 

 

A Nemzeti Sport ellenben úgy értesült – az ulloi129.hu szurkolói portálhoz hasonlóan –, hogy a tárgyalások valóban újrakezdődtek a 23 éves játékos ügyében, de megállapodás továbbra sem született. Télen az FTC nem tudott megállapodni Romdan klubjával, a tunéziai Espérancéval, de azóta a játékosnak lejárt a szerződése, így most már szabadon igazolható, így csak vele, illetve képviselőivel kell egyeztetni.

Romdan a klubjában 34 tétmeccsen 13 gólt szerzett és egy gólpasszt ért el a most befejeződött idényben, más csapatban eddig még nem játszott, az Esperancéban nevelkedett. A tunéziai válogatottban szerepelt a tavalyi világbajnokságon, egy meccsen játszott Katarban, kezdőként a 74. percig volt pályán a franciák elleni meccsen, amelyet 1–0-ra megnyert Tunézia.

Romdan lehetséges érkezésével kapcsolatban kerestük a Ferencvárost, de a klub sajtóban megjelent pletykákkal nem foglalkozik, amint hivatalossá válik egy átigazolása, azt a klub hivatalos kommunikációs felületén, a fradi.hu-n teszi közzé.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Baráth Péter (Debreceni VSC, kölcsön után végleg), Varga Barnabás (Paksi FC)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhet: Stjepan Loncar (bosnyák, KV Kortrijk – Belgium)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Berényi Erik, Gágyor Domán Szilárd
Kiszemeltek (sajtóhírek alapján): Mohammed Abu Fani (izraeli, Maccabi Haifa – Izrael), Daler Kuzjajev (orosz, Zenit – Oroszország), Cebrail Makreckis (lett-marokkói, Pirin Blagoevgrad – Bulgária), Alekszandar Pesics (szerb, Crvena zvezda – Szerbia), Mohamed Ali Ben Romdan (tunéziai, Espérance – Tunézia), Carlos Strandberg (svéd-mozambiki, Asz-Szajlija SC – Katar), Arszen Zaharjan (orosz, Dinamo Moszkva – Oroszország)
Távozók: Adnan Kovacevic (bosnyák)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mehdi Boudjemaa (francia-algériai, Hatayspor – Törökország), Ángelo Sagal (chilei, Gaziantep FK – Törökország)?
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Bogdán Ádám (lejár a szerződése), Vécsei Bálint (lejár a szerződése)
Kölcsön után végleg távozhatnak:
Roko Baturina (horvát, Racing Santander – Spanyolország), Zsejko Gavrics (szerb, DAC 1904 – Szlovákia), Giorgi Haraisvili (grúz, Dinamo Tbiliszi – Grúzia), Iyinbor Patrick (Vasas), Katona Bálint (Kecskeméti TE), Katona Máté (Kecskeméti TE), Szánthó Regő (DAC 1904 – Szlovákia), Varga Ádám (Kecskeméti TE)

Az FTC II keretéhez tartozó és az NB II-es partnercsapatnak, a Soroksárnak kölcsönadott labdarúgók nem szerepelnek a felsorolásban.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik