MLS: az Inter Miami kapusa szerint a stadion nem áll készen Messi érkezésére

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.06.09. 09:07
null
Íme, az Inter Miami otthona! (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Lionel Messi az élvonalbeli amerikai labdarúgó-bajnokságban, vagyis az MLS-ben szereplő Inter Miaminál folytatja pályafutását. Érkezése kapcsán a klub tartalék kapusa, a 32 éves Nick Marsman mondta el véleményét az ESPN-nek. 


Lionel Messi szerdai bejelentése, mely szerint az MLS-ben folytatja, sokakat meglepett, hiszen nem a jóval több pénzt ajánló szaúdi Al-Hilalhoz és nem is szeretett klubjához, az FC Barcelonához írt alá, hanem az amerikai élvonal Kelet konferenciájának utolsó helyezettjéhez, amely nem mellesleg David Beckham résztulajdonában áll.

A hétszeres aranylabdás argentin érkezését követően az Inter Miami drukkerei érthetően izgatottá váltak, míg a klub Instagramjának csaknem 4 millió új követője lett egyetlen nap leforgása alatt. Van azonban, aki az árnyoldalát is látja ennek a rajongásnak, például a klub tartalék kapusa, a 32 éves, holland Nick Marsman.

„Én úgy gondolom, ez a klub nincs felkészülve Messi érkezésére. Ideiglenes stadionunk van, aminek rendes beengedő kapui sincsenek, az emberek csak úgy besétálhatnak a pályára… Biztonsági személyzet nélkül hagyjuk el a stadion…, szerintem nem vagyunk felkészülve” – mondta.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik