Vágólapra másolva!
A Ferencváros idén nyáron már öt új igazolást jelenetett be, ám a hírek szerint itt még közel sincs vége a csapat megerősítésének. A legfrissebb hírek szerint a francia a Caenből távozó, 27 éves középhátvéd Ibrahim Cissé is hamarosan a zöld-fehér csapat játékosa lehet.

Egy francia-afrikai újságíró szerint a Caenből távozó, 27 éves középhátvédnek számos kérője van, azonban a Ferencváros a favorit az aláírásért folytatott harcban. Mohamed Toubache-Ter, africatopsports.com újságírója szerint Ibrahim Cissé iránt török, spanyol és MLS-es klubok is érdeklődnek.

Ibrahim Cissé a Fradi legújabb kiszemeltje Forrás: europe-cities.com

A 27 éves Cissé a feljutásról lemaradó Caen egyik legjobbja volt a mögötünk hagyott idényben. A Caentől - amelynek néhány alkalommal kapitánya is volt a gyors középhátvéd - ünnepélyes keretek közt búcsúzott két év után.

A Fradi szurkolói oldala, az ulloi129.hu információja szerint valóban a Ferencváros az egyik kérője a Szenegálban született francia játékosnak.

A Fradi idén nyáron már öt új játékos - Baráth Péter (Debreceni VSC), Tosin Kehinde (nigériai, Randers FC), Cebrail Makreckis (lett-marokkói, Pirin Blagoevgrad), Varga Barnabás (Paksi FC) és Halmai Ádám (Soroksár SC) érkezését jelentette be.