NB I: Meccs előtt elmentem biliárdozni, olyan stresszes voltam – Vida Máté a visszatérésről

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2022.10.02. 07:26
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a Vasas hazai pályán a félidei 1–0-s vezetés után döntetlenre végzett a Zalaegerszeggel. Az angyalföldi csapat így továbbra is nyeretlen, de feljött a 11. helyre. A találkozó után Vida Mátéval beszélgetett az NSO Tv stábja, aki a Vasas színeiben több mint négy év után játszott az NB I-ben, de élvonalbeli bajnokin is 27 hónappal ezelőtt kezdett legutóbb.

Vida Máté elárulta: úgy izgult a találkozó előtt, mint egy kisgyerek.

„Bevallom, utoljára ennyire talán idegenben, a horvátok elleni válogatott meccsen, sőt, szerintem ennyire ott sem. Nagyon vártam, hiszen huszonhét hónap után játszottam kezdőként élvonalbeli meccset. A tegnap délutáni edzéstől számítva mostanáig nem sok nyugodt pillanatom volt. Jó érzés volt pályán lenni, nagyon örültem a bizalomnak, jó volt újra a Vasasban játszani. De kellenek a pontok, az az igazság, úgyhogy az örömöm nem felhőtlen, sőt. Nagyon gyorsan el kell kezdenünk pontokat gyűjteni.”

Videónkban beszél arról, hogy 2019-ben a horvát–magyar Eb-selejtező előtt sem izgult ennyire, ezért a meccs előtt néhány órával el kellett mennie biliárdozni. Az is szóba kerül, mennyire kemény évek vannak mögötte, és természetesen a Vasasról is beszélgetünk, hiszen kilenc forduló után sem sikerült az első győzelmet begyűjteniük.

LABDARÚGÓ NB I

9. FORDULÓ
Vasas–Zalaegerszegi TE 1–1 (1–0)
Budapest, Illovszky Rudolf Stadion, 1770 néző. Vezette: Andó-Szabó
Gólszerző: Holender (44.), ill. Lesjak (53.)

ONLINE SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik