Élete gólját vehette el a kapustól a túlbuzgó csatár - videó

1. FC Magdeburg - Jahn Regensburg Sports soccer 2. Bundesliga Horizontal
02 October 2022, Saxony-Anhalt, Magdeburg: Soccer: 2nd Bundesliga, 1. FC Magdeburg - Jahn Regensburg, Matchday 10, MDCC Arena. Magdeburg's Luca Schuler scores his goal for 1:0. Photo: Swen Pförtner/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by Swen Pförtner / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Élete gólját szerezhette volna Dominik Reimann a Bundesliga 2-ben szereplő Magdeburg kapusa, ha csak egy picivel is több szerencséje van.

A Magdeburg kapusa a Jahn Regensburg elleni mérkőzésen a 68. percben 0-0-s állásnál saját 16-osa elől rúgta előre a labdát, ami nem csak a vendégek utolsó védőjén, de a regensburgi kapuson is átpattanva haladt a gólvonal felé. Hogy gól lett volna-e azt már soha nem tudjuk meg, mert ott volt a hazaiak csatára, Luca Schuler, aki a gólvonal előtt még belepiszkált a labdába - biztos, ami biztos.