Vágólapra másolva!
Az ulloi129.hu szúrta ki, hogy Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros edzője interjút hazája sajtójában. Az orosz szakember beszélt az Európa-liga-menetelésről és megerősítette, hogy hatalmas érdeklődés van az Fradi legjobb játékosai iránt.

A bajnoki címvédő Ferencváros hat meccs után százszázalékos az NB I-ben, az Európa-liga-csoportkörben pedig itthon legyőzte a török bajnok Trabzonsport, majd idegenben a francia bronzérmes AS Monaco csapatát, ezzel pedig vezeti a csoportját.

Sztanyiszlav Csercseszov, a Fradi edzője Fotó: Csudai Sándor - Origo

A remek szereplés tükrében egyáltalán nem meglepő, hogy a Fradi legjobb játékosai iránt óriási az érdeklődés külföldről, amit most Sztanyiszlav Csercseszov is megerősített.

"Tavasszal nem sok érdeklődés volt a labdarúgóink iránt, most viszont Traoré, a két Mmaee testvér, Laidouni, Tokmac és Boli iránt is érdeklődnek.

Több játékosunk is szerepelhet majd a világbajnokságon, és persze az Európa-ligában is szeretnénk újabb jó eredményeket elérni. Nem cél a játékosok eladása, ám néha a piac diktál" – idézi Csercseszovot az ulloi129.hu.