A visszavonulása mentheti meg a családi életét? A szexi szupermodell visszafogadhatja Tom Bradyt

Super Bowl LV GettyImageRank1 People American Football - Sport USA Tampa Winning Medium Group Of People Photography Tampa Bay Buccaneers Tom Brady - American Football Quarterback Gisele Bundchen NFL Raymond James Stadium NFC South Bestof A-List Celebrity
TAMPA, FLORIDA - FEBRUARY 07: Tom Brady #12 of the Tampa Bay Buccaneers celebrates with Gisele Bundchen after winning Super Bowl LV at Raymond James Stadium on February 07, 2021 in Tampa, Florida. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP (Photo by Kevin C. Cox / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers irányítója a héten bejelentette visszavonulását. Könnyen lehet, hogy ezzel visszatérhet a tavaly elvált feleségéhez és gyerekeihez.

Most már tényleg visszavonult Tom Brady. Az NFL-ben szereplő Tampa Bay Buccaneers hétszeres Super Bowl-győztes irányítója a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy befejezi. Ugyan volt már ilyen, 2022 elején, de akkor gyorsan meggondolta magát a 45 éves klasszis, hat hétig bírta szeretett sportága nélkül, s mégis folytatta.

Az újabb visszavonulás bejelentése után rengeteg híresség gratulált Bradynek a pályafutásához, sok sikert és boldogságot kívánt neki az élete következő szakaszához - írja a Sportal.

A volt felesége is hozzászólt a hírhez a közösségi oldalon: „Csak csodálatos dolgokat kívánok életednek ebben az új fejezetében" – írta a korábbi modell, a brazil Gisele Bündchen.

Újra egy pár lehet Tom Brady és Gisele Bündchen? Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Kevin Winter

Természetesen számos rajongó most azon töpreng: vajon Tom és Gisele szerelme újra fellángol-e. Sokak szerint a volt feleség bejegyzése akár azt is jelentheti, hogy van visszaút az ex-sportoló számára kettejük kapcsolatában.

Egy bennfentes szerint ugyanakkor ez aligha valószínű. Persze az életben semmit sem szabad kizárni.

Mint köztudott az amerikai sztárpár kapcsolata pont amiatt futott zátonyra, hogy a futballista folytatta a karrierjét. Pedig Brady első visszavonulásának indoka tavaly az volt, hogy több időt szeretne a családjával tölteni. Nem így tett, s erre ráment a házassága. A hivatalos verzió szerint a 42 éves édesanya azt nehezményezte, hogy az NFL-legenda a folytatás miatt továbbra sem foglalkozik eleget a gyerekeikkel, ahogyan azt többször is megígérte. A US Weekly portál szerint Gisele azt mondta Tomnak: vagy abbahagyja a futballt, és több időt tölt a családjával, vagy örökre elmegy. Az utóbbi következett be. A házaspár kapcsolata állítólag már korábban zátonyra futott, de csak szeptember elején lehetett hallani, hogy gondok vannak, aztán október végén beadták a válókeresetet.

Tom Brady végleg visszavonult Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Mike Ehrmann

„Mindenkinek az életében vannak különböző helyzetek, amelyekkel meg kell küzdenie. Mindannyiunk életében vannak igazán egyedi kihívások. No, az enyémben most jött el" – mondta akkor az irányító. A házasság 13 év után ért véget. A párnak két közös gyermeke van, a 13 éves Benjamin és a 10 éves Vivian. Ezenkívül Bradynek van még egy 15 éves fia, Jack a korábbi kapcsolatából.

Kommentátor lesz az NFL-legenda

Tom Brady neve fogalom a tengerentúli profi amerikaifutballban, így nem meglepő, hogy a tévétársaságok kapkodtak utána, hogy nekik dolgozzon a visszavonulása után.

Már be is jelentették, hogy a következő tíz évben a Fox Sports szakértőjeként kíséri a meccseket.

Ezért persze nem kevés pénzt, összesen 375 millió dollárt (132 milliárd forint) kap majd.