Vágólapra másolva!
Kialakult a Győri Audi ETO kézicsapatának kerete a 2023/24 szezonra. A szakmai stáb megújulása mellett játékosok is érkeznek nyáron a Rába-partra, míg a fiatal tehetség, Farkas Júlia profi szerződést kötött - adta hírül az ETO honlapja.

Kialakult a Győri Audi ETO jövő szezonra vonatkozó kerete.

A csapatba három új játékos, Bruna de Paula balátlövő posztra, Emilie Hovden jobbszélre és Rinka Duijndam pedig a kapuba érkezik. Emellett a szakmai stáb is megújul Urlik Kirkely vezetőedző és Kristian Danielsen másodedző érkezésével.

Kedden az is biztossá vált, hogy a felnőtt csapatban egyre több lehetőséghez jutó, és a korosztályos válogatottban vezérszerepben is bizonyító

Farkas Júlia hosszú időre elkötelezte magát a klubhoz.

A tehetséges irányító profi szerződést kötött a az ETO-val és jövőre is az első csapat keretének tagja lesz.

Farkas Júlia profi szerződést kötött a Győrrel Forrás: gyorietokc.hu/

„Julcsi tehetséges, szorgalmas és alázatos játékos, aki hétről-hétre stabil teljesítményt nyújt az első csapat edzésein, és a mérkőzéseken is, így nem meglepő, hogy egyre több lehetőséget kap a felnőtt csapatban. Nem csak az ügyvezetés, hanem

és akkor igazán fényes karrier áll előtte. Julcsi nagy értéke a magyar női kézilabdázásnak, így nem kérdés, hogy Győrben a helye. Három éves szerződést írtunk alá" – mondta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

„Nagyon örülök, hogy sikerült Győrben profi játékossá válnom. Kislányként mindig arról álmodtam, hogy egyszer a felnőtt csapat irányítója lehetek, és amikor ez az idei szezon során megadatott, nagyon boldog voltam.

Mindig is hittem abban, hogy küzdeni kell az álmainkért, és most, hogy egyik nagy álmom megvalósult, nagyon boldog vagyok. Hihetetlen lehetőség számomra,

hogy olyan klasszisoktól tanulhatok, mint Stine Oftedal vagy Estelle Nze Minko. Igyekszem minden nap a legjobbat nyújtani és segíteni a csapatot az eredmények élérésben" – nyilatkozta Farkas Júlia.