Vágólapra másolva!
Ő a nagyvad, de én vagyok a vadász! – fogalmazott Bereczki Dominik a Superfight Series Hungary 11. gáláját felvezető sajtótájékoztatón. A Perfect Fight Club harcosa Európa-bajnoki címért küzdhet majd a Riz Levente Sportcsarnokban, miként az est másik főmérkőzését vívó, az elmúlt hónapokban Thaiföldön készült Tóth „Vörös Skorpió" Csaba is.

Június 3-án, az előzetes hírek alapján csaknem telt ház előtt rendezik a Superfight Series Hungary 11. gálaestjét, a sorozat hosszú idő után ismét Budapesten vendégeskedik, története során először a 17. kerületi Riz Levente Sportcsarnokban

„Nagyot vállaltunk, hogy visszajöttünk Budapestre, és ebben a gyönyörű sportcsarnokban próbáljuk megvetni a lábunkat.

Azt gondolom, számos nagyon jó csatát és mérkőzést látunk majd a többi sportolótól" – fogalmazott a társszervező Nagy Balázs.

Botka István a Prémium Média & Sport Management sportmenedzsere arról beszélt, az elmúlt években ugyan akadtak nehéz időszakok, a sorozat fejlődése töretlen volt. Ennek ékes példáját adja majd a szombati gála.

Botka István, a Prémium Média & Sport Management Zrt. sportmenedzsere Forrás: Prémium Média & Sport Management Zrt.

„Kétezer-tizennyolc óta, mióta az első gálát megszerveztük, akkor még egy kisebb budapesti helyszínen, sok víz lefolyt a Dunán. Voltak jobb és rosszabb periódusok, covid- és háborús helyzet. De bármilyen nehézség is volt, a Superfight Series Hungary folyamatosan működött. Külön öröm számunkra, hogy a 17. kerület, illetve a Riz Levente rendezvényközpont vezetésével karöltve visszatérhetünk Budapestre.

A gálán az előmeccseket nem számítva, stílszerűen 11 összecsapást rendeznek, az Európa-bajnoki címmeccsek az est főmérkőzései lesznek. Tóth Csabára, alias a „Vörös Skorpióra" 5x3 perces muay-thai szabályrendszerben rendezett mérkőzés vár az övért. Ellenfele a 80 kilogrammos, szlovák Jakub Mikovcak lesz.

Tóth Csaba láthatóan készen áll a harcra Forrás: Prémium Média & Sport Management Zrt.

„Nagyon sokat készültünk erre a mérkőzésre.

Azt várom a mérkőzéstől, hogy a végén az én kezemet emeljék magasba és az én derekamon landoljon az öv" – osztotta meg várakozásait a nagyérdeművel Tóth Csaba.

Bereczki Dominik K1-es szabályrendszerben mérkőzik meg a görög Pantelisz Szamprovalakisszel. Ha a meccs végigmegy, rájuk is öt menet vár.

„Sok munkám van benne, felkészültnek érzem magam. Tisztelem az ellenfelemet, viszont győzni megyek.

Ennek fényében megyek fel a szorítóba" – fogalmazott a Perfect Fight Club 75 kilogrammos versenyzője.

Bereczki Dominik vadászni indul Forrás: Prémium Média & Sport Management Zrt.

A sportcsarnok kapui 16 órakor nyílnak, az első előmérkőzést 17 órától rendezik, majd a gála hivatalos megnyitója 18 órakor lesz. Negyed hét magasságában lép ringbe a fight card első

párosa, ezt követően sorjáznak a meccsek, egészen az Európa-bajnoki övről döntő két összecsapásig.

„Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, egy nagy volumenű, nagyszabású gálával" – jelentette ki a szakmai vezető, Kispál Balázs az estről, melynek főbírója Vojvoda György lesz.