Vágólapra másolva!
Jó teljesítménnyel és győzelemmel szeretné befejezni pályafutása legjobb szezonját Lautaro Martínez, a Bajnokok Ligája döntője előtt álló Internazionale gólerős labdarúgója.

A 25 éves csatár, aki decemberben világbajnoki címet nyert az argentin válogatottal, igyekszik hozzájárulni ahhoz, hogy klubja negyedszer bizonyuljon a legjobbnak az első számú európai kupasorozatban.

A Manchester City elleni, szombati, isztambuli összecsapást megelőzően pénteken sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy sérülésein már túl van, és azon lesz, hogy beteljesítse az álmát.

- mondta.

- tette hozzá.

Lautaro bizakodó Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Martínez úgy véli, a kemény munkának és a csapategységnek köszönhető, hogy döntőbe jutottak.

- hangoztatta.

Az argentin támadó számára nehezen indult az idény, de a legutóbbi 13 mérkőzésen összesen 11 gólt szerzett, miközben az Internazionale az elmúlt 12 meccséből 11-et megnyert. Ezzel együtt a triplázásra - a bajnoki és hazai kupaelsőség után BL-diadalra hajtó - Manchester City számít a párharc esélyesének. Martínez azonban úgy véli, csapattársaival képesek meglepetést okozni.

- állította az argentin futballista, aki leszögezte: a mostani a legjobb idénye, mert fél éve vb-döntőt játszhatott - és megnyerte -, most pedig BL-finálé előtt áll.

"Meglátjuk sikerül-e megkoronázni a lehető legjobb módon, a cím megnyerésével" - mondta.