Sztárfocistái mellett klublegendákkal mutatta be új mezét a Real Madrid - kép, videó

Real Madrid v Levante - La Liga 2022,Football,La Liga,Levante,Madrid,Real Madrid,Soccer,Spain Horizontal
MADRID, SPAIN - MAY 12: Vinicius Junior (L) of Real Madrid celebrates with his teammate Karim Benzema (R) after scoring a goal during the La Liga week 36 soccer match between Real Madrid and Levante at Santiago Bernabeu in Madrid, Spain on May 12, 2022. Burak Akbulut / Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Bemutatta új hazai mezét a 2022–2023-as bajnoki idényre a Real Madrid labdarúgócsapata. A felszerelésen a már jól megszokott fehér szín mellett a lila és a fekete dominál, amely a klub hivatalos közleménye szerint egyfajta tisztelgés a klub történelme előtt.

Az új dizájn remekül ötvözi a múltat és a jelent, ugyanis az Adidas tökéletesen bújtatta modern köntösbe a klasszikus stílust. A teljes fehér alapnak a vállakon lévő három lila csík adja a kontrasztot. Emellett gombos gallért kapott az új mez, aminek a belsejében fellelhető a klub 120 éves fennállását ünneplő logó. Továbbá a szponzor feliratának színe sötétkék helyett fekete lesz a következő idénytől.

A Real Madrid által közzé tett videóban a klub legendái (Raúl, Roberto Carlos, Iker Casillas) mellett a jelenkor sztárjai szerepelnek, többek között Karim Benzema, David Alaba, Marcelo és Ferland Mendy.