El: a Tinderen keresett magának szállást a döntőre egy Rangers-szurkoló

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.05.16. 13:40
null
Úgy tűnik, erre is lehet használni a Tindert (Fotó: AFP)
Csaknem 80 ezer skót szurkolót várnak Sevillába az Eintracht Frankfurt és a Rangers összecsapására az Európa-liga szerdai döntőjére. A finálé idején a hotelszobákat igen borsos áron adják Spanyolországban, ez pedig nem minden drukker tetszését nyerte el – hívta fel a figyelmet a Givemesport.

 

Sevillában készek 80 ezer skót szurkolót fogadni, akik minden pénzt megadnának azért, hogy élőben láthassák kedvenceiket a fináléban. A döntő estéjén a hotelek egy szobáért nagyjából 600 eurót is elkérhetnek, azok a szerencsések pedig, akik a stadionba is bejutnak, az utazással együtt igen sokat fognak költeni a spanyolországi kiruccanásra.

Ebből a kiadásból faragna egy Rangers-szurkoló, aki egy társkereső alkalmazáson, a Tinderen próbált meg szállást találni magának szerda estére. A 23 éves Conor néven regisztráló drukker csapata mezében, kézzel írt papírokat tartva kérte a spanyol női felhasználókat, hogy szállásolják el őt egy éjszakára.

„Szia, hölgyem! Conornak hívnak és Rangers-szurkoló vagyok, aki Sevillában tartózkodik majd a döntő idején. Kétségbeesetten keresek most magamnak szállást. A hotelszobák több mint 600 euróba kerülnek, így ha lenne egy olyan szabad ágyad vagy kanapéd, amelyen alhatok, az nagy segítség lenne. Fizetnék is érte. Köszönöm! Hajrá, Rangers!”


Pénzmegtakarítási ötletét hamar felkapták a közösségi oldalak, így választ jó eséllyel nem csak a Tinderről fog kapni. Egy tweetben már az olvasható, hogy Conor talált is magának egy helyet, ahol töltheti az éjszakát. Az más kérdés, hogy ha diadalmaskodik a Rangers, nem ünnepléssel tölti-e az éjszakát.

EURÓPA-LIGA
DÖNTŐ
21.00:
Eintracht Frankfurt (német)–Rangers FC (skót), Sevilla (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik